2019-07-30 BELSŐÉPÍTÉSZET

BELSŐÉPÍTÉSZET

Megkezdődött a Beethoven projekt lakásainak belsőépítészeti kialakítása. Az otthonok stílusos kialakításában Vevőinknek belsőépítészek segítenek igény szerint, a burkolatokat és szanitereket kizárólag igényes, magas minőségű anyagokból válogattuk.
2019-07-02 BEFEJEZŐ MUNKÁLATOK

BEFEJEZŐ MUNKÁLATOK

Beethoven utcai társasházunk kivitelezése a tervek szerint halad, a héten befejeződött a nyílászárók behelyezése is.
2019-05-16 Felület hűtő/fűtő panelek

Felület hűtő/fűtő panelek

Az épületgépészek a felület hűtő/fűtő panelek szerelését végzik, tekerik a tartószerkezetbe a csöveket, szerelik az osztó/gyűjtőket, a nyomsápróbák folyamatban vannak
2019-05-16

A villanyszerelők a lakások mennyezetét vezetékelik, illetve előkészítik a padlók szerelését
2019-05-16 Szerkezetépítés

Szerkezetépítés

A gipkszkarton előtét- és válaszfalak tartószerkezetének kivitelezése történik.
2019-04-04 Kilátás-Hangulat

Kilátás-Hangulat

A legfelső színt munkálatai is befejeződtek,már a villanyszerelési munkálatoknál tart a munka folyamat.A kilátás a Budai hegyekre a XII.kerület házaira és ennek hangulata magával ragadja a lakás iránt érdeklődőket .
2019-04-04 Kilátás-Hangulat

Kilátás-Hangulat

A belső házakkal övezett kilátás a lakásokból is meghatározó hangulat projektünknél a XII.kerület központi részén elhelyezkedő mégis a nyugodt,bensőséges otthont keresők számára.
2019-03-14 Külső-arculat

Külső-arculat

A külső arculatunk ,teraszok kialakítása is a munkák előrehaladtával már a külső szemlélőknek is napról napra változnak,nyerik el a végső külső képet.
2019-03-11 Látvány tervek

Látvány tervek

Már a belső látvány tervek elkészítése is elkezdődött a lakások végső kialakításához
2019-03-11 Lakás-látványterv

Lakás-látványterv

Részlet a lakások belső látvány terveiből.
2019-01-10 Előértékesítés

Előértékesítés

A magas műszaki tartalmú luxuslakások előértékesítése folyamatban van.Érdeklődőinknek szívesen állunk rendelkezésre bővebbtájékoztatásért kérjük forduljanak hozzánk bizalommal. 11 exkluzív otthont kínálunk az új tulajdonosoknak a 45 m2-es lakástól egészen a 158 m2-es penthouse-ig. Várható átadás: 2019. IV. negyedév.
2018-09-21 HASZNOS TUDNIVALÓK A HŐSZIVATTYÚS HŰTÉS-FŰTÉSRŐL

HASZNOS TUDNIVALÓK A HŐSZIVATTYÚS HŰTÉS-FŰTÉSRŐL

Sokan érdeklődnek az épülő társasházunkhoz tervezett zöld energiát felhasználó, gazdaságos hűtés- fűtés rendszerről, így gondoltuk megosztunk Veletek pár hasznos információt a víz-levegő hőszivattyúról!
2018-03-11 Homlokzati burkolat

Homlokzati burkolat

A Beruházok a homlokzat megvalósításánál is szemelőtt tartották az exclusívitást és az egyedi mínőséget.Így esett a választás a Swiss Pearl homlokzati rendszerre.Innovatív,jelentős energiamegtakarítás biztosítása és az épület hosszú időn át való védelme az éghajlati elemektől jellemzi. Ez a burkolórendszer csökkenti a páratartalmat és a keringés optimalizálja a szigetelés hatékonyságát és nem utolsó sorban egy különleges megjelenést kínál az épületnek.